hearing the song in your laughter, a melody I chase after


Världens finaste vän. We'll get through it together


+ Skype med Sofia och underbara killar som fick mig att skatta så att magen gjorde ont.
+ Sadie dance.
+ Football.
+ Bazinga - Sheldon Cooper.

- Att vara sjuk igen..



the girls ask the guys, it's always a surprise:






Yesterday.

Sadies dance är en dans där tjejerna frågar killarna ist för tvärtom. Igår frågade jag. Efter skolan åkte vi och köpte ballonger och en blå poster. Gjorde iordning postern och blåste upp ballongerna innan jag och Tracee åkte hem till honom. Hans bror öppnade dörren och släppte in oss och vi fixade iordningen allt i hans rum. Sjukt kul kväll som avlsutades med en footballs game i 5 plus grader.

just be yourself.



my dudes Case and Nick (and Derek in the background)


+ Svenskt godis.
+ H2O.
+ Spontana Myskvällar.
+ High School.
+ Skratt.♥
+ Djungelvrål i skolan.


Svar till Alexandra, Jo Graduation är inte förens i sommar men man beställer sakerna nu :)
Svar till Anna också, Åh va kul att du ska åka!! Mitt personliga brev finns tyvärr inte på denhär datorn så jag kan inte hjälpa dig med det, men om du vill ha ett tips så skulle det vara att göra en tankekarta. Skriv upp allt du vill ha med och utgå därifrån sen. Jag skrev ner några frågor om mig själv som mina vänner fick svara på, som tex hur dom skulle besrkiva mig med tre ord osv. Hoppas det hjälpte lite iallafall. :)

we found love in a hopeless place.


Världens finaste mamma

Kom hem till ett paket ifrån mamma och pappa. Proppat med godis och mina favoritskor!!! tack fina ni!!!
Nu ska jag på movie night i skolan, hörs!

love only makes us stronger.



Idag var en underbar dag!
Vid lunchtid träffades alla seinors i aulan för att prata och beställa gown och cap för graduation!!!
Åh va jag var lycklig under dom 40 minuterna. Jag satt där bredvid en underbar kille på ett underbart ställe och är mitt uppe i min dröm. Det här är vad jag har drömt om. Att få gå på en vanlig high school i usa. träffa nya människor. Få kasta mössan upp i luften som man ser i filmer. Vi fick se på små filmer om graduation och jag satt bara och log. Jag är så sjukt lyckligt lottad att jag får göra dehär och jag njuter verkligen av varje tillfälle. Ibland kan jag komma på mig själv om vart jag är och vad jag faktiskt gör. Att jag är där jag har velat vara sen jag var 11 år gammal. Jag är lycklig och stolt♥

crazy.


My very first fortune cookie.

Måste bara berätta om i torsdagskväll!
Började med middag ute i solnedgången med vfamiljen. Älska när det är sol fast svinkallt!
Vi åkte sen och plockade upp Victoria. Dom släppte sedan av mig vid skolan där det var JV-game och Case väntade på mig. Vi åkte till hans brors hus och bara myste och kollade på tv. Vid 10 ringde Tracee och sa att dom skulle TPa en killes hus och frågade om jag vill följa med. Duuh! klart jag ville! Så vi, Victoria och två andra tjejer åkte ut i ingenstans med en bil full av toalettpapper för att leta efter hans hus. Haha, vanligttvis så ska man veta innan vart han bor... Jag fick ringa Case och fråga, Hahahahhaha. Iaaaff,när vi kom till en dead end och skulle vända så poppar en kille på cykel upp!!! herregud va rädda vi belv. Vem är ute och cyklar mitt ute i ingenstan mitt i natten?? (22.30 men ändå..) tjejerna skrek och jag bara började skratta! Tracee körde en bit till för att vända på någons tomt men där sitter världens läskigaste kvinna ute och röker. Hon reser sig upp väldigt fort och går mot oss. Vi skriker och Tracee försöker vända så fort som möjligt och vem kommer inte fram då igen? Killen på cykeln!! Vi bara skriker och skrattar och vi åker därifrån snabbt som fan. Sen fick vi även för oss att vi var förföljda av en polis...
Sammanfattning: Från lugnt mys med Case till Kaos med 4 tjejer. Helt grym kväll!

ps. Vi TPa aldrig hans hus och det var ingen polis efter oss.
ps2. Ni fattar nog inget av texten men whatever, jag behövde bara skriva av mig lite.
Puss och Godnatt!

Boise part 2:












The Zoo.

Efter the Zoo åkte vi till the mall och kollade på prom dresses och åh va jag blev taggad!!! Jag hittade världens finaste skor också! Ett par svarta pumps med hög platå och minst 8cm i klackar. Jag blev kääääär! :D


Boise part 1:










Discovery center of Idaho.

I fredagskväll åkte jag och Tracee upp till Boise (största staden i Idaho) för att spendera helgen hos Shelly. Hur mysigt som helst med en tjejhelg! När vi kom upp på fredagen vid halv 9 bestämde vi oss bara för att hämta hem mat och se på en film. Phantom of the Opera, Grym!!
Vi sov till 12 och vid halv 2 var vi på The Discovery center. Lite som Universeum, fast mindre och sämre men sjukt kul ändå :)

if we read between the lines.




Fall 2011 in Wendell through my iphone.

FRÅGA:
Hej! Jag har en fråga; hur är Idaho, klimatet och så, är det ett bra delstatsval tycker du? Jätte bra blogg!
SVAR:
Heej! Klimatet här är väldigt torrt och det regnar inte så ofta just där jag bor. Det är väldigt kallt under vintern dock och ibland får dom snö. Jag gjorde inte delstatsval men jag är grymt nöjd med var jag hamnade! Tack fina du! :)

FRÅGA:
Du åkte ju med Explorius, hur tycker du det har varit? Har det fungerat bra och var det bra personal och allt?
Jag håller på söka till college och kollade upp explorius men tänkte jag ville höra med någon som faktis åkte med dem, hur det är!
SVAR:
Jag är jättenöjd med Explorius! Personalen har alltid varit hjälpsamma och trevliga. Dock vet jag att vissa har haft sämre erfarenheter med dom och det är sjukt tråkigt...

FRÅGA:
Snygg mössa har den en svans oxå? Du ser ut som en riktig amerikansk pälsjägare. Inatt kom höstfrosten till A-ås. Hur är årstiden overthere?
SVAR:
Tack Magnus! Hahah Just nu är det väldigt fint väder och det är nog runt 12-15 grader så jag klagar inte! kvällarna är dock mycket kyligare.





we could be anything:


Missyou...

Hej i lådan!
Har lite bråttom just nu. Ska kika lite på tjejernas Vball match och umgås med fina people men jag vill bara säga hej, jag lever och mår bra! Livet och skolan rullar på och på fredag åker jag och Tracee till Boise och umgås med hennes syster (min vsyster, antar jag) över helgen. Är taggad som fan!!!! Ingen skola på fredag heller så jag mår finfint :D
Har fått ett par frågor som jag tänkte svara på imorgon så stay tuned!

Jag har ingen aning om vad klockan är hemma just nu (orkar inte heller räkna ut det) men godnatt alla fina det finns på den här jorden. And remember! Follow your dreams!!!!!!!!!1

fri/satu.


An old picture of my and Traceeeeeeeeeee! Note to self: Börja ta med kameran igen!


Min helg. Vill ni höra? Folk klagar ju på dålig uppdatering så här får ni en..
Fredag: Ledig hela dagen. Skypade med några vänner hemma när dom hade förfest. Åh, vad jag ville gå ut med dom just då.. Hoppas ni hade det bäst tjejer! Träning i 10 +grader och allmänt mysigt väder. Åkte hem och gjorde mig i ordning för att åka till Case och baka chokladbollar men det ställdes in av olika andledningar så jag och Tracee tänkte ha en hemmakväll med film och cookie dough. När vi höll på att välja vilken film vi ville hyra ringde Spencer och frågade om jag och Tracee ville spela football med han och Rhett. JAAA! Så klockan halv 11pm mötte vi upp dom och hade helt sjukt,galet,underbart kul!! Längesen jag hade så kul och jag skrattade konstant i 90 minuter! Så himla härligt! Jag bara älskar den sporten och det var så kul att tackla och springa och bara spela. Lär göras om!
Kom hem vid 12 och då kikade vi på våran film och åt våran deg. Somnade runt tre med chockade nyheter i mitt huvud (Sofia...?)

Lördag: Vaknade 4 timmar senare och var snart iväg till Twin Falls för districts. Kom hem runt två och umgicks med min la famila här. Åkte in till Twin för shopping av en halsduk/mössa/vantar. Dock behövs det ett bättre köp av dom sakerna. Världens bhalsduk.. Case, Josh och John plockade upp mig och vi åkte till Albion haunted houses. Det är ett gammalt college som dom har gjort om till 4 spökhus. Sjukt läskigt! Det fanns utklädda skådespelare som gömde sig och följde efter oss. Det fanns män med sågmaskiner som jagade oss. Jag hade monster up in my face och vi blev skrämda av spöken i brudklänningar... Det roligaste var när Case blev skrämd av en annan tjej (hon jobbade inte där) och han hoppade 5 meter upp och skrek så han tappade rösten. Hahahaha ...och min kväll var gjord! Grym kväll med andra ord!

Nu ska jag hoppa i säng och kolla klart på Trust! Alla borde se den filmen btw!

Puss&kram och nyp i stjärten♥

soccer.


Wendell soccer team 2011/2012.

Idag spelade jag districts. Lite som slutspel nu efter säsongen. Vi spelade mot Filer (som vi förlorade med 6-2 senast) och det stod 0-0 efter full tid. Vi kämpade och sprang som aldrig förr och jag var stolt att vara en del av laget! Efter 20 minuter av förlängning stod det fortfarande 0-0 och vi gick in i straffar. Evelin var helt sjukt bra i målet och räddade 3 av 5 straffar. Aldrig har Wendells tjejlag tagit sig vidare från första rundan... det gjorde vi inte idag heller, men jag är jättestolt över laget och att jag fick vara en del av den här säsongen.
Nu har jag ingen aning vad jag ska göra efter skolan... Basketen börjar inte förens om några veckor så jag får la gå hem och sova efter skolan eller något annat kul. Nej, det blir nog bra :-)



this is my city.



august 2011.

Nämn något som gjorde dig glad igår:
Kvalitetstiden jag hade med min värdmamma igårkväll.
Vad gjorde du kl 08 imorse:
Sov.
Det sista du sa högt:
Goodnight Tracee.
Det senaste någon sa till dig:
Goodnight
Vad har du druckit idag:
Mjölk och vatten.
Vad var det senaste du åt:
Flingor och mjölk.
Vad var det senaste du köpte:
Godis till filmen igårkväll.
Vad är det för väder hos dig nu:
Vågar inte titta ut, men skulle gissa på grått och kallt..
Godaste glassmaken:
Choklad
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Ja.
Sover du tungt:
Ja.
Favoritklädsel:
Jeans, en topp och mina boots.
Favoritlåt just nu:
KLICKA!
Vad ser du om du tittar till höger:
En vägg.
Vad gör dig glad just nu:
Alla härliga människor som finns i mitt liv!
Vad ska du göra härnäst:
Hoppa i Tracees säng så att hon vaknar.
Höger eller vänsterhänt:
Leftie all the waay!
Humör just nu:
Lycklig, trött, förvirrad.
Favoritgodis:
Choklad.
Hur många kuddar sover du med:
två.
Spelar du något instrument:
Jag vet hur man spelar gitarr. Bra? absolut inte.
Morgon eller nattmänniska:
Båda. Kan vara uppe väldigt sent och vakna galet tidigt utan problem.
Vad är viktigast för dig:
Familj och vänner.
Är du kittlig:
Något fruktansvärt. Om du kittlar mig är jag inte ansvarig för vad som kan hända dig...
Snarkar du:
I've been told that, yes.
Stjärntecken:
Vädur.
Längtar du mest efter just nu:
Mina fina vänner hemma. ♥

Såhär kul kan man ha en morgon i Wendell när ingen är vaken. Hahah
Ne, nu ska jag hoppa i Tracees säng och få upp henne så vi kan åka och shoppa!

senior 2011/2012






Today, Senior Pictures.

Kanske inte de bästa bilderna men det var det jag hann med imorse innan jag åkte till skolan. I'm sure I will look like this again sometime. Hahah

i look good without you.




Idag var det typiskt svenskt väder i Wendell, Idaho. Regn, grått, kallt och blåsigt. Är det inte underbart?
Men jag hade ändå en väldigt bra dag. Idag hade vi som sagt senior pictures så jag hängde mest i aulan hela dagen. Egentligen är det meningen att man ska gå tillbaka till lektionen när man har tagit sitt kort men det gör ingen... Sitter där och pratar/skrattar/har det allmänt kul med folk!
Min helg började idag btw. Är ledig tors/fre och på lördag har jag Districts med laget. Imon är det fest/sleepover hos Marina som fyller år. Missar dock the last home football game of the season... :( vill verkligen gå på den! Får se hur jag gör. Imorgon ska det shoppas också. Well needed. Fredag blir det kanske (förhoppningsvis) football med några vänner och på lördag kväll/natt åker vi till några skräckhus som finns i närheten för att bli vettskrämda. Bra att man får med sig några killar iaf...

+ Ännu en dag i paradiset.
++ Tacos till lunch.
+ Dagens träning.
+ Folket i Wendell.
+ Hyra film för en dollar aka cirkus 7 kronor.
+ Svenska chokladbollar.
+ Helgens planer.

- Vädret.


Bilder på mitt fina/stora/lockiga/amerikanska hår kommer upp om en stund.
PUSS SÅ LÄNGE VÄNNER.



www.


Bara för att min näsa är full med skit så jag måste rensa...

Imorgon är det dags för Senior Pictures. De lite finare bilderna på alla seniors i the yearbook. Hår ska fixas och smink ska på. Och hej vad amerikansk jag har blivit! Ikväll har vi testat olika storlekar på locktänger och olika sotningar har gjorts. Jag kom hit för 55 dagar sen och aldrig har jag använt så mycket smink i skolan som jag gör just nu och jag lockar aldrig mitt hår... Men jag antar att dethär är en del av allt de jag kommer att få uppleva i landet som är allt annat än lagom.Men jag gillarT!! :D

us meeting here is fate.



Honest truth.
Jag har fått flera frågor om Case. Vem är han? Är han min pojkvän?
Jag tänkte ta en stund nu och berätta lite om honom (Hoppas inte han läser dehär!)
Okej. Case, 17 år bor bor på en mjökfarm med 16.000 mjölkkossor. Han är smart,världens snällaste, rolig, omtänksam, social mot alla, han har respekt för sina föräldrar, han festar inte galet mycket (som många andra här gör).
Han omvandlar saker till mig, när någon tex säger 4 miles till mig så omvändlar Case det till km utan att ens tänka innan. Han spelar i skolan football team och har nummer 16. Han är en dålig förlorare och har lätt för skratt. Han är en av de trevligaste killarna jag nånsin har träffat. Han tar med mig på saker som ingen annan har gjort tidigare, gör saker för mig. Han får mig att känna mig speciell. Han tog med mig till en fantastiskt utsiktsplats ut över the canyon när det var solnedgång. Vi klättrade upp för hans vattentorn helt spontant. Vi hade en måndagsdate förra veckan där han bjöd på middag.
Jag vet att allting har gått galet fort här och jag är vanligtvis alltid på min vakt när det kommer till killar och jag är fortfarande det men på något sätt känns allting väldigt bekvämt. Det är aldrig någon awkward tystnad. Vi kan bara sitta i hans bil och inte säga ett ord och allt känns ändå rätt.
Jag vet att många säkert kommer att säga och tänka saker om mig nu, men det skiter jag i. Mitt liv och mina val.

Jag hade verkligen inte tänkt att det skulle bli såhär alls. Att jag skulle träffa en kille här som är intressant men nu gjorde jag det och vad ska man göra när känslorna tar över?


withchocolateonit.



Vad gjorde du igår?
Hängde med världens bästa och bara hade det underbart.

Vad har du gjort idag?
Skypat med la famila, Varit på begravning (andra på en vecka, kul), ätit svensk kladdkaka och kollat på Nacho Libre.

Vad ska du göra imorgon?
Gå till skolan. Soccer practice. Plugga. Äta mat.


Vad hade du på dig idag?
Allt ifrån långklänning till hotpants och min I love NY tshirt.

Berätta tre saker om dig som inte så många vet!
1. Jag är äckligt rädd för spindlar.
2. Jag har aldrig druckit alkohol.
3. Jag är mer en spender än en saver.



andraoktober tjugohundraelva.



I torsdags var det senior night. Kvällen då vi spelar den sista hemmamatchen för säsongen. The seniors hedras av laget och vi fick presenter och en jättefin poster där alla i laget hade skrivit fina ord om mig. Sjukt gulliga tjejer i laget! Jag ska lägga upp en bild på den.
Efter matchen hängde jag med Tylor och hans kompis och kollade på killarnas soccer game. Dom ledde med 5-0 när jag gick så jag antar att dom vann. Hahah. Kollade på volleyball matchen ist. Satt och pratade svenska med Luke och Nick genom google translate. Sjukt kul!  Träffade Case efter matchen och vi åkte ut i ingenstans,låg på hans flak,kollade på stjärnorna, pratade om allt och inget och jag bara njöt. Drog på mig en förkylning också men det var det värt!
I fredagskväll var vi hemma hos Matt och bara snackade skit vid hans fireplace. Lördagen spenderades först med Tracee då vi bara åkte runt och hon visade mig var flera personer bodde. Ended up hos Felisha där vi myste med hennes hundar och kollade på Grown ups. På eftermiddagen/kvällen var jag på Buffalo Wild Wings inne i Twin Falls med 7 killar. Tänk er en sportbar med 30 tvs som alla visade olika footballs matcher. Heaven for the guys. Not so much for me... Hahah ne men jag hade kul och killarna är så sjukt härliga så det var bara kul. Sen åkte jag och Case hem till honom där vi klättrade upp i hans vattentorn (eller det kanske bara var en gigantisk behållare, vad vet jag?) Minst 20 meter upp var vi och såg ut över solnedgången och alla hans kossor. Mysigt. Åkte vidare till världens tråkigaste fest och var där i seriöst max 15 minuter.. Jag och C åkte till Canyonen och spenderade resten av kvällen där.
Idag har jag skypat med hela familjen Rosén och ätit kladdkaka. Bästa helgen på länge!
Säger inte jag det efter varje helg??



the honest truth.



De senaste 48 timmarna har varit underbara! berättar mer antingen ikväll eller imorgon.
Nu åker jag iväg till skolan och the football game. Go Trojans!!