Straight from my heart:

Min fina utsikt (om jag hade rest mig ur soffan hade ni kunnat fått sett den finfina solnedgången jag ser varje eftermiddag/kväll..

Här sitter/ligger jag i soffan och väntar på min skjuts. Tjejerna spelar districs tonight and we're going to support them. I'm so excited!
Skolan rullar på som vanligt och idag på lunchen hade vi möte om vårsporterna. Baseball, softball eller track&field. Jag kör på track och förmodligen ska jag springa typ 100 meter eller nåt. Jag gör det enbart för att coachen är stenhårt och jag vill komma i form till Kalifornien och prom i slutet av april.

Åh, glömde nästan att berätta att jag ramlade i kyrkan igår (typiskt mig, jag vet). Vrickade foten ordentligt så idag har jag gått omkring haltande och med ett bandage runt foten. Om det inte är bättre imon så vet jag inte vad jag gör.. Under soccer season skadade jag just samma fot minst 3 gånger riktigt bad...


u can't fix my broken heart:












Saturday.

Vi åkte aldrig till Sun Valley i lördags för flera olika andledningar så istället så tog Spencer med mig till Hand's on inne i Twin Falls. Världens gulligaste shop där man väljer ut en keramik sak (min svenska är så himla dålig just, kämpar verkligen med orden, HAHA) som man sen får måla som man vill. Jag valde ut en enkel mugg som jag absolut ska använda sen när den är klar. Spencer skulle ju så klart välja den mest detaljerad saken som fanns, en drake så vi var säkert där i tre timmar men det var det värt! Himla fin stämning var det och dom hade ett barnkalas samtidigt som vi var där så det var pure happiness!
Efter vi hade ätit lite mat så åkte vi ner in the Canyon i solnedgånen. Sjukt fint! Jag ville aldrig åka därifrån! Jag bara älskar det här stället asså! I don't wanna go home..
På  kvällen var det basket igen och killarna kämpade på bra men än en gång så förlorade vi, orättvist som fan..
Jag var medbjuden på en fest med bonfire och annat mys hemma hos en kille på skolan men jag valde att åka och hyra en film och köpte lite godis och åka hem och somna på soffan.. Första gången jag friviligt inte ville göra något på en lördagskväll..



it doesn't mean i'm lonely when i'm alone:






Me and Tracee on our well-needed girls night last weekend! Beauty and the Beast 3D

Nu sitter man här igen och man har inte bloggat på länge igen... Så vad har hänt den senaste veckan då?
Jo, Basketmatcher, Häng med världens finaste killar, mer basket och lite mer häng. Livet här börjar kännas mer och mer som vardag. Jag gör pretty much samma saker varje dag men jag klagar absolut inte! Jag gillar allting här så himla mycket bättre än vad jag gör hemma! Det känns verkligen som om jag har hittat hem på något sätt...

Idag hade vi en Senior Retreat igen (teambuilding i klassen). Kände mig mycket involverad den här gången och under vissa stunder och frågor kände jag att halsen började tjockna till och jag kämpade med att hålla inne tårarna. Jag har en så himla fin klass här asså! Även om det finns cliques och alla inte pratar med varandra varje dag så kunde man ändå känna att man kunde säga vad man än kände för idag utan att känna sig dömd och man visste att det som sas där inne inte lämnade aulan...

Ikväll spelar Tracee sin sista basketmatch ever in her Wendell jersey och jag ska naturligtvis vara där and support her. Lite sorgligt på något sätt.. Allting börjar närma sig Graduation och folk taggar som fan! Och här sitter jag och vill inget annat än att den dagen inte ska komma, för när den dagen kommer så är det inte länge kvar innan jag åker hem till Sverige igen. Visst är jag också taggad för Graduation och att få throw my hat up in the air but there are so many mixed feelings about that week in the end of May...Ahhh!
Men jag ska bara njuta av varje stund jag får på det här stället och göra det bästa utav varje dag!
På lördag åker jag till Sun Valley med en kompis och hans familj och jag är galet excited! Åka skridor och äta god mat!

Ne, nu ska jag göra mig i ordning och sen åka iväg till Tracees game. Wish her good luck!!

-Love

are we going down or will we fly?


Det är inte ovanligt att ni hittar mig med min mobil... I have a problem.

Sitter i skolan just nu med Cynthia och skriver om olika Supreme Court cases, Himla kul...
Jag har Digital Animation efter det här och for once så är jag lite excited about it! Det har alltid varit den tråkigaste lektion och läraren kan ju bara gå och dö men jag har kommit ikapp och så fattar jag mycket mer än vad jag gjorde tidigare så nu är det bara kul! :-)
Efter skolan så måste jag åka och fylla på min mobil. Man inser att man har ett problem med sms när min mobil inte funkar och jag lånar Tracees phone instead... jaja, Haha!

iI'ts hard to forget a person who gave you so much to remember.


Ski2012:

Halloj! Kon precis hem efter en dag i pulkabacken! Grymt kul/kallt/vindigt/snöigt men som sagt grymt kul! Skrattade flera gånger så att magen gjorde ont men det var det lätt värt. Jag har verkligen världens bästa värdfamilj!

Ikväll så har jag tre olika förslag. 1. Stanna hemma och umgås med Tracee och hennes vänner. Dom ska ha en tejkväll med Just Dance 3 och annat mysigt. 2. Hänga med Spencer och andra hemma hos honom. Eller 3. Gå på en College fest som Ryan bjöd med mig till. Det vore iofs grymt kul med jag är väldigt trött och jag tror fler fester kommer att komma upp i framtiden.. Vi får se vad som händer. Uppdaterar mer imorgon! Love you guys!


18th bday:

I just thought I would post these pictures of my and my best friends from tonight too..

Have a good night/day wherever you may be in the world:-)


18januari2011:











Hej!
Imorse var det sjukt mycket snö utanför och jag blev lycklig som ett litet barn igen. Hade helt glömt bort hur mycket jag älskade det. HAHA.
Kom till skolan för sent för att folk här kan inte köra i snö men vi kom iaf fram.. Skolan var seg som vanligt men under 5th hour så gick strömen. Här jublar alla när strömen går för det brukar ofta betyda att man får gå hem men nej. Lunchen var kolsvart för att det inte finns några stora fönster och några fick för sig att starta ett matkrig! HAHA sjukt kul och det blev kaos överallt. Elever skrattade och had the time of their lives and teachers were so mad that their faces turned red! HAHAHAHA KUL DAG!
Firade Rhett ikväll med att gå ut och äta. Sen fick vi för oss att köpa en tårtmix så vi åkte hem till Spencer och bakade och bara hade det sjukt kul!

Hörs imon!
LOVE

just do it:



Nämn något som gjorde dig glad igår:
Kvällsprat med Tracee.
Vad gjorde du kl 08 imorse:
Halvsov..
Det sista du sa högt:
Seeya later!
Det senaste någon sa till dig:
Bye Lisa!
Vad har du druckit idag:
Ingenting.
Vad var det senaste du åt:
A granola bar.
Vad var det senaste du köpte:
En snickers hihi
Vad är det för väder hos dig nu:
SOOOOOL!!
Godaste glassmaken:
B&J phish food.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Nej.
Sover du tungt:
Ohja!
Favoritklädsel:
Jeans, a cute top and my black flats.
Favoritlåt just nu:
KLICK!
Vad ser du om du tittar till höger:
En randig vägg.
Vad gör dig glad just nu:
Mina vänner och solen!
Vad ska du göra härnäst:
Ingenting, probably go downstairs and watch a movie..
Höger eller vänsterhänt:
VÄNSTER!!!
Humör just nu:
Just nu? ....
Favoritgodis:
Choklad, all kinds!
Hur många kuddar sover du med:
Dos.
Spelar du något instrument:
HAHAH nej.. i wish i could though..
Morgon eller nattmänniska:
Both and I'm lovin' it!
Vad är viktigast för dig:
Att jag och mina nära och kära mår bra.
Är du kittlig:
Galet.
Snarkar du:
Nej...
Stjärntecken:
Vädur.
Längtar du mest efter just nu:
Han...


its been the longest winter without you:











Saturday night at pizza hut and yesterday in the car.


Hej Hej hemskt mycket hej!
Mitten av januari har redan gått och livet rullar på.. Dagarna bara springer förbi och det känns som det snart är över. Att jag snart är hemma och allt är normalt igen. Tråkigt. Jag vill verkligen inte åka hem. Jag har fortfarande sjukt mycket jag vill göra och se. Jag har fortfarande inte träffat alla människor och jag har fortfarande känslor kvar att känna. Jag är sjukt lyckligt lottad att jag får bo just här och med just de här människorna. Jag har alltid något att göra, jag sitter aldrig hemma en hel kväll vilket jag älskar! 
Tracee hämtar mig alltid efter skolan och då åker vi antingen hem eller så åker vi till Victoria och gör något spontant, brukar sluta med att vi åker runt i stan och dunkar musik och sen så flyttar vi spencer car för han lämnar alltid nycklarna i bilen...HAHAH
Eller om tjejerna har basket direkt efter skolan så brukar jag åka hem och vänta tills dom är klara så hittar vi på något efteråt. Det är väldigt ofta matcher här så minst 3 gånger i veckan så hänger jag i the gym för att heja på mitt älskade Wendell High School.
På helgerna händer det alltid något, tror inte jag har suttit hemma en enda helg... Det är inte stora saker men det är de små, spontana sakerna som jag älskar! Åker in till Twin Falls för att äta/gå på bio/go to the mall eller något annat amerikanskt, hahha.

I try to stay positive, and for most of the times I am but its hard sometimes. Its hard to pretend that everrything is alright when i know something inside of me is hurting so much and I just wanna burst into tears.. But I know that I have so much love here and at home and i know that I will get through this hard time just fine.

-Love

Just another day:

Sitting in the library right now and waiting for the bell to ring so I can go to lunch. Big daddy pizza today.. Wohoo..
Okay weekend:
I'm gonna see Johnny tonight for the last time in a long time cause he's going back to college:/ I'll miss him..
After that am I going to Victoria's place and I'm gonna spend the night there, I'm so excited!!
On Saturday me and Victoria are gonna have a girls day with shopping and other nice things. I really need a day with no boys, hahah

Peace loveeeers!


okt - dec 2011:

OKTOBER:


Spelade min sista match in the Wendell jersey.


Jag och Tracce åkte till Boise för att hälsa på syster Shelli och gå på zoo.


ZOOOOO!


I asked Case to Sadies.


Halloween kom!


Kristin, Shea, Case and me ready for Halloween party at Shelby's.


Smurf and Jacob Black.


Drog på fest med Caite and Tracee.

Oktober var nog den månaden då jag mådde som bäst. Allt var verkligen perfekt! Jag har aldrig mått så bra och en viss kille hade nog något med det att göra..

NOVEMBER:




Åkte till Utah med vmamma och vsyster för att umgås med vbror och hans familj.




We had a party in class and i started hanging out with Ryanne.


Jag fick äntligen ett "ja" till min sadies fråga.


En av de bästa sakerna på hela hösten.

+ Sadies and Thanksgiving and Shopping and heartbreak and love.
November började perfekt, slutade mindre bra..

DECEMBER:


Julen kom tidigt.


Lånade Mrs. Cobbles snowman och tog han på en promenad.


Slog in presenter och skickade hem dom till Sverige.


Christmas came and me and Tracee were EXCITED!


Julafton 2011.


Världens finaste människor.


5 Kings and 1 Rosén.


HAPPY NEW YEAR!

December var helt underbart! This was my first American christmas but definitely not my last one!

2011 var lätt det bästa året hittills och jag tror att 2012 kommer att bli ännu bättre!

- Love!

juli - sept 2011:

JULI:








Åkte till Falkenberg med Nadine och Sofia och hade det underbart i 24 timmar.


Bakishäng i solen efter en kväll i göteborg.


Jag började förbereda mig.


Sommar promendad med sofia.

Såg Oscar Linnros.


Sa hejdå till Nadine en månad före då hon åkte till Tyskland..


En av de bästa bilder från i sommras.

AUGUSTI:


Jag hängde i Kungshamn pretty much all July/August.


Jag hade en heldag med min mami! En av de bästa dagarna på hela sommaren.


Jag åkte till Stockholm med mamma och pappa. Träffade Jesper för första gången också! :D


Den 12e augusti började allt. Först New York där jag träffade underbara Angela och Agnes som jag fortfarande pratar med, så ofta vi hinner!


Den 15e kom jag äntligen fram till Wendell, Idaho. Jag gick konstant runt med ett leende på läpparna och kunde inte fatta att jag faktiskt levde min dröm.


Jag gick på min första date efter bara en vecka och vi avslutade en underbar kväll på Kiwi Loco som fortfarnade är mitt favoritställe!


Jag körde på långklänning på en bongård efter ett bröllop..


Jag köpte mig en skoltröja precis innan skolan börjde den 31a och jag kände mig galet taggad/nervös/lycklig.

SEPTEMBER:




Livet började levas och jag åkte till the fair med Tracee, Michelle and Tylor.




Långhelg i Yellowstone National Park.


Min allra första football game! Ahh it was so much fun!


Me and my lovely friend Gabi!


Homecoming kom och jag var lyckligare än nånsin! Case and Nick gick all-in at Nerd day.


Me and Tracee at Homecoming.


Homecoming parade!


Homecoming King and Queen did some classic Wendell moves. HAHAH


Jag börjde umgås med Case.


Bonfire at Drews!

Okej, det här var Juli - September. Shit, vad jag önskar att jag hade tagit mer kort i höst/början av året.. Var på en himla trevligt hemmafest at Homecoming, Busade omkring på Walmart och många fler saker som jag hade kommit ihåg om jag hade tagit kort....
Oktober - December kommer NU!

jan-jun 2011:

Eftersom alla mina bilder försvann på min dator så har jag väldigt få och dålig kvalite från början av året..


JANUARI:



Jag firade in de nya året med världens finaste vänner.

FEBRUARI:


Spontana fikastunder med vänner i Februari.

MARS:


Drog på en spontan roadtrip och hamnade i slottskogen.


Hade en finfin eftermiddag med Nadine och frukt i solen.


Jag och Sofia såg på lite för mycket fotboll..


En typisk kväll i mars.


Vi tyckte vi var coola med våra tattoos som vi köpte på lekhörnan.

APRIL:


Jag uppdaterade min vägg.


Jag fyllde 18(!!)


... och hade picknick med fina vänner.


Åkte longboard.


Världens mest spontana och världens bästa Valborg ever!

MAJ:


Göteborg med Sofia och Alexandra.


Jag köpte nya finfina shorts.


Långlunch med Alexandra i solen.


Jag hade bokat hotell för mig och bästis en helg i maj för att fira 12 år av vänskap.


Jag åkte till Dalarna med kusin+familj för bröllop.


Balen 2011.

JUNI:


Det är inte ofta vi alla 4 kan ses men när det väl händer så är det bäst!


Vi firade Alexandra en månad för sent men det gjorde det bara bättre.


Nadine fyllde 18 och det firades med en helt oförglömlig kväll/natt.


Dagenefter häng vid trapporna, downtown.


... Där jag fick världens finaste bok!


Firade midsommar på en båt i Kunghamn med nytt, härligt folk!


Bästis!


Okej, Det var Januari - Juni i väldigt få bilder, kan inte fatta hur mycket jag gjorde i år egentligen! HAHA
I morgon eller senare kommer Juli-December.

something different:





Nyårsafton 2011 började redan vid 1 när Tracee började locka mitt hår, tog forever!
Åt middag med la famila vid 5 och vid 7 åkte jag till Victoria och Cynthia för att göra oss iordning de sista. Sen åkte vi till Johnny där lite folk var och det var allmänt trevligt. Inte speciellt mycket drag men den förhoppningen droppade jag redan dagen innnan, HAHA. Vid 10 åkte jag till Spencer där vi såg på filmer och bara hade det mysigt. Vid tolvslaget halvsov jag i soffan.. Nyår var inte alls som jag är van vid men det gör absolut inget. Om allt hade varit som hemma hade jag ju lika gärna stannat hemma i sverige, men istället fick jag en helt ny erfarenhet och umgås med människor jag aldrig hade fått göra annars, så jag är mer än nöjd!

Tänkte göra en årsresume för 2011, börjar med januari till juni, Stay tuned!