come back to me:


Me halfway ready for Sadies on Saturday.

+ Thanksgiving Break. Food, Bring it on!!!
+ Finals are over for this time.
+ Tracee King
+ Girl's night tonight.

Ledig resten av veckan så det ska firas med mys! Imorgon börjar familjemedlemar from all over droppa in o jag är excited! THANKSGIVING ON THURSDAY!! :D


gonna party all night till the sun comes up:






Saturday mornig, Wendell, Idaho. Och ja, jag bor på landet..

Okej, Sadies.
Kristin hämtade mig vid tre och vi åkte hem till henne och gjorde oss iordning. Hon har världens finaste hus btw!
Vi halv 6 kom våra dates Case och Cody. Efter en sjukt rolig bilfärd in till Twin Falls mötte vi upp 6 andra par på Sushi Tokyo. Feg som jag är så beställde jag ingen sushi utan beställde in kyckling (den var faktiskt jättegod!), men jag smakade på Cases sushi och det va faktiskt inte så äckligt som jag trodde att det skulle vara.
Efter en tur till Kiwi Loco åkte vi till skolan och dansen. HAHA! Det kan vara det pinsammaste jag har sett! Såg ut som ett disco vi hade i sexan på nolbyskolan! Vi var där i cirkus 30-40 minuter innan vi besämmde oss för att dra. Vi skulle egentligen ha åkt till Kristins hus men eftersom hon är med i elevrådet så va hon tvungen att stanna, så vi åkte till Case istället. Där satt vi mest i hans poolhus och bara chillade. Vi lyssnade på musik och en del badade, Bästa stunden på hela kvällen. När Kristin kom hem åkte alla till henne men jag och Case stannade kvar en stund hos honom... Jag crashade i Kristins säng nångång runt 2-halv 3. Kvällen gick upp o ner hela tiden men den slutade på topp!

Idag och imorgon har vi Finals (slutprov) i skolan, och sen går jag på Thanksgivingbreak! När vi kommer tillbaka till skolan på måndag har vi nytt schema och nya klasser. Im so excited!!
Jag är helt galet taggad på Thanksgiving föresten! Vi kommer ha fullt hus hela veckan/helgen och Sherman (vbror) kommer hem för första gången på två år och han ska antaligen fria till sin flickvän under helgen! Hihi!
Jag är excited för all mat. Jag är excited för alla nya familjemedlemar jag kommer att få träffa. Jag är excited för Breaking Dawn on Friday. Jag är helt enkelt excited över livet in general just nu!!

PUSS PÅ ER!

i know this is the time of my life:


Me and Case during homecoming week.

Idag är det dags för Sadies!!! Tshirtarna är fixade, bilen är fulltankade (jkjk) och jag är sjukt taggad!!
Kristin plockar upp mig vid tre då vi åker hem till henne o gör oss iordning, plockar upp killarna, åker o käkar sushi med cirkus 8 andra par. Dansen börjar sen vid 9 och sen åker vi nog hem till Kristin för efterfest och sen så sover jag hos henne. :)))

This day is gonna be one of the best yet!

caught in the middle of a crossfire:


Halloween.


dagens vill ha: Lördag.
dagens klädsel: Svarta jeans och en ny cool sweater.
dagens saknad: Sverige.
dagens låt: Sink or Swim (KLICK)
dagens tråkigaste: Inget internet i skolan.
dagens bästa: Case efter skolan.
dagens humör: Top Notch men trött.
dagens roligaste: 5th Hour.
dagens hälsning: Jag älskar och saknar alla där hemma!


GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA VÄRDPAPPA PÅ FÖDELSEDAGEN!




I'm lucky just to linger in your light.


He really knows how to put a smile on my face...


++ 3 månader och en 1 dag i USA.
+ Fick sex nya nummer igår kväll på bion, Hahah.
+ Walmart at night.
+ Glowsticks!!!!
+ Cases sms igårkväll.

- Essay that's due tomorrow. I should probably start...

Körde en helkväll med vsyster igår. The mall, Walmart och Bio. Har sett henne alldeles för lite den sista tiden så det var välbehövligt! Åkte till the Mall för att leta Sadies tshirts till henne och hennes date David. Jag fick även köpt ett par jeans och annat smått o gott!
Vi kom till bion en timma innan filmen började (för vi visste inte när den började..) Satt och hade fest i bilen med hög musik och våra glowsticks. Kalla oss inte töntiga. En annan bil med minst 6 killar parkerar bredvid oss och joinar oss, fast i deras bil. Det roliga var att vi aldrig pratade med dom och när vi kom tillbaka efter filmen så hade dom lämnat en note på bilen med allas deras nummer... Hahah killar i det här landet asså ;-)



halfway gone.






Today.

+ Our lovesack downstair där det är omöjligt att inte somna..
+ Nytt folk i skolan.
+ Chokladbollar.
+ Det lilla enkla♥
+ Facebook.
+ Cereal+milk
+ Helgen som fortfarande är oplanerad. Dom bästa helgerna är alltid spontana!
+ Klockrena kommertarer på Facebook

- Att det är sjukt kallt
- Att jag saknade Sofia idag, Behöver dig vännen!

Idag var det andra dagen i rad jag fick höra "Hey Beautiful" i the hallway. Jag vet att dom antagligen inte menade det men det är sånt smått som verkligen kan göra min dag, speciellt just nu när min självkänsla är väldigt låg..

Helgen är alltså oplanerad och jag gillarT. Så länge mina vänner är med så kommer det bli grymt!



i will remain when everything changes:


Victoria and Lucy last week in Digital Photo.


Åh, Trodde verkligen inte att det kunde bli bättre men jag mår så sjukt bra här!
Måste bara berätta om i lördagskväll. Vi kom hem från Utah vid 8pm och strax efter att jag hade upptäkt Cases JA dörr så kommer han och Nick för att plocka upp mig. Nick lovade mig för längesen att han skulle göra brownies till mig en dag så dom hade åkt och köpt ett browniemix paket. Bara det gjorde min kväll så mycket bättre, att dom hade köpt det till mig! Anywayyyys så åkte vi hem till Case och bara att det underbart mysigt med 2 av mina närmasta vänner här. Dom får mig verkligen att jag mig bekväm och dom får mig att skratta så att magen gör ont. Browniesarna blev sjukt goda och vi somnade alla i soffan senare till Blades of Glory. Tack guys för en av det bästa kvällarna hittills.

I går fick jag även massa kramar för att det va "Hug an exchangestudent day". Den bästa kom från Nick som liksom sprang genom the hallway to attack me med sin kram, Hahah.


if you can dream it, you can do it.


Me, Catie and Tracee at halloween.

Svar till Alexandra, Ja det var hans svar till mig för Sadies. Han skrev ja på svenska på den! Visst var det gulligt?? Har ingen aning om varför han gav mig just en dörr men jag vet att den är sjukt tung så han måste verkligen ha ansträngt sig för att få upp den 2 trappor :)

Idag åkte jag och Kristen till Twin Falls för att fixa inför Sadies. Vi köpte/gjorde själva matchande tshirtar för oss och våra dejter. Vi har även andra planer på g, Sadies kommer att bli så jävla grymt asså!
Sen åkte vi till Starbucks och drack frappachinos och bara pratade om allt och inget.
Trodde inte livet kunde bli bättre men jag tror att det precis blev det♥
Och imorgon är det "Hug an exchange student day!" Så om ni har någon på eran skola tycker jag att ni ska krama honom/henne. It'll make his/her day for sure!!

the best things in life aren't things.










1-2: Salt Lake City, Utah.
3-5: Logan, Utah.

Bilder från i helgen.
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för kyrkan! Hörs babes!!!!

caught up in this moment, caught up in your smile



+ Logan, Utah.
+ Riley, Madison & Lilly.
+ Brownies med Case och Nick.
+ Filmmys.
+ Överrasking x100.
+ Shopping på måndag.

Det här mötte mig när jag kom hem ikväll. Chockad eller vad?! Han gav mig en freaking door! Hahaha
Glad blev jag iaf :) Lägger upp bilder och ett längre inlägg imorgon, Godnatt!

i got that girl from overseas:




Halloween 2011.

+ Logan och Salt Lake City imorgon och lördag.
+ Ingen skola imorgon.
+ Snygga killar på Walmart.
+ The Big Bang Theory in class.

- Jag har haft huvudverk hela dagen som verkligen drog ner allt..

Åh, idag fick jag min först riktiga dos av high school drama också. Ett rykte om mig som inte riktigt stämmer. En sak som jag tydligen gjorde på en fest i helgen. Det som gör det ännu mer roligt var att jag fick höra det från en tjej som inte var där som hade fått höra det från en annan tjej som inte heller var på den festen, Hahah. Vad kan man göra än att skratta åt det och bara njuta av the high school life?

Iallafall så är jag ledig från skolan imon. Jag, vsyster och vmamma ska åka till Salt Lake City och sedan vidare till Logan, Utah för att hälsa på vbror med familj. Ska bli sjukt kul att träffa ännu en vbror!!!!

ps1. Jag really suffered med svenskan i dehär inlägget...
ps2. För er som inte trodde att jag klädde ut mig för Halloween tror fel! Klädde ut mig som en fånge (orange dräkt, youknow) på en fest i fredags.
ps3. Jag pratade i sömnen i natt, PÅ ENGELSKA!! hahah Gjorde min dag lite...


"If you can dream it, you can do it!" -
Walt Disney.


just a kiss on your lips in the moonlight


me in school today.

Tänkte fråga om någon skulle vilja se ett videoinlägg eller nåt? Tycker ni att jag borde filma lite mer i skolan, hemma? Vad vill ni se? :-) Kan inte lova att allt kommer upp men jag ska allt försöka!

PUSS

run away with me.










the last few days.

Åh, mitt liv är bra!! förlåt att jag inte har bloggat på jagvetintehurlänge men förhoppningsvis så förstår ni :-)
Den senaste veckan har jag blivit av med alla mina bilder på datorn (--), Umgåtts lite för mycket med C, Varit på Halloween parties, Varit ute mitt i natten med fönsterna nerrullande, tappat mer och mer svenska, kollat på the big bang theory in class och inte minst levt mitt liv!