i'm coming home:

Honey, I'm home!
Kom nyss hem från världens bästa klassresa ever! California med människor jag älskar och som det kommer att bli fruktansvärt jobbigt att lämna snart..
Jag har varit kass på att ta bilder men snart kommer det väl upp några på Facebook som jag ska låna och lägga upp här(:
Så länge får ni se några jag tog med ni iPod.


Catalina island:

Heeej! Efter världens längsta bussresa och shopping i Chinatown så fick jag äntligen sova i en säng! Mycket uppskattat även om vi var 3 personer i en King Size Bed.. Idag ska vi åka till Catalina Island och bara chilla! Kanske hyra en segway eller en golfcart över dagen? Eller kanske parasailing? Allt jag vet är att jag kommer att ha en underbar dag på stranden(: och ikväll väntar Hollywood!

En bild på mig och min fina vän Shelby som faktiskt är typ 90% svensk!(:
Och en bild på alla:)


California here we come:Efter världens bästa födelsedag så åker jag nu ikväll till Kaliforninen! Verkligen a dream come true and I can't believe i get spend my birthday there!
Kommer hem på tisdag igen med tusen bilder!

PUSS PÅ ER!

school:

Sitter just nu i skolan och bara vantar pa att fa komma hem! Ikvall aker jag och mina fina vanner till California for varan Senior Trip och idag ar det min FODELSEDAG! Jag har haft varldens basta dag och klockan ar bara 12.30! Dom har sjungt for mig i tva av tre klasser och folk som jag vanligtvis inte pratar med sager grattis i the hallway. Jag har mer vanner av vad jag antagligen trodde jag hade. Ne, nu ringer klockan om typ 3 minuter och jag gar pa lunch. Sen vantar bara 2 lektioner innan jag kan aka hem och ata tarta och packa det sista. Jag at galet taggad pa helgen och livet just nu!

Uppdaterar nar jag kommer hem igen!
PUSS!

the best day of my life:
Okej, HEJ!

Tänkte berätta om min prom som var förra lördagen aka The best day of my life.
Okej, jag vaknade runt 9 och vid 11 var jag på hårsalongen i Twin Falls där min stylist väntade på mig. Jag fick världens finaste håruppsätting och efter 90 minuter var jag påväg hem igen. Jag påbörjade min sminking (som jag hade tränat på i typ 2 veckor, hehe). Det turned out bättre än vad jag trodde så jag var nöjd.
När klockan var strax innan 3 gick jag ner för trappan och där satt Spencer och väntade på mig. Enligt min vmamma så blev han mållös när han såg mig.. Vi tog några kort ute i trädgården innan vi åkte hem till honom där vi skulle möta upp de andra paren. Där togs det milljoner bilder och mina fötter dog lite mer för varje minut som gick. Klackar asså.. Sen åkte vi till Twin Falls där en finfin middag väntade på oss. Galet god mat och underbart sällskap.
Vid 5 Åkte vi ner i the Canyon där vi tog mer bilder och bara umgicks och hade det galet mysigt. Vi var tillbaka i Wendell och till skolan vid 8 då vi skulle "presenteras" för familj och vänner.
Lisa Rosen escorted by Spencer Johnston sa dom och vi gick upp på scenen. Folk jubblade och dom tog kort. Sjukt kul och det kändes väldigt amerkanskt! Efter mingel och mer kort i lunchrummet åkte vi till dansen. Fint dekorerat och mysigt. Den första dansen var en Father/daughter & Mother/son dans så då satt jag och saknade min pappa... Haha ne men det var fint att se hur stolta alla föräldrar var över sina barn. Spencer och hans mamma är seriöst det gulligaste som finns! Två av mina närmsta vänner blev Prom King and Queen och det förtjänar dom verkligen! Han fick en krona och hon fick en tiara. They danced the first dance innan alla andra kom upp på dansglovet.
Efter dans, skatt, jubel, glädje, mat och dricka åkte vi på efterfest hos Kristin. Det var röda muggar som gällde och jag var lyckligare än nånsin. Efter mer skatt och glädje där så avslutades kvällen hemma hos Spencer innan jag kom hem strax efter 2.

Prom var BÄST! Jag kan leva om exakt den dagen hur många gånger som helst, helt utan ånger över något! Jag har aldrig mått bättre än vad jag gjorde den dagen jag älskar verkligen alla och allt här. Jag vet inte hur jag kommer att klara av att åka härifrån om 7 veckor...
Prom var en upplevelse jag aldrig kommer att få någon mer gång och jag är väldigt tacksam för att jag fick uppleva det. Tack Spencer som frågade mig och som fick mig att känna mig som en prinsessa hela dagen. Tack de underbara människorna som gjorde min kväll tusen gånger bättre. Tack mamma och pappa som gjorde allt det här möjligt för mig! Jag älskar er alla!

Prom part2:Best day of my life.

i don't want the night to end:

De första bilderna från PROM!!! Jag hade verkligen the best night of my life! Allting kändes som en film och jag gick runt och log hela dagen.

Resten av bilderna kommer imorgon då ska jag även berätta vad som hände under dagen och kvällen!


Prom:

Proooooommmm! Jag har väntat på den här dagen sen jag var 11 och ÄNTLIGEN är den här!
Idag är den lördag den 7e april och jag ska gå på prom! Jag ska gå med min vän Spencer och 4 andra par. Vi ska äta god mat på en uteservering och sen dansa hela kvällen för att sedan avsluta den hos Kristin som håller i efterfesten. Jag hoppas verkligen att den här dagen blir den bästa på hela året!

Hörs imorgon med bilder.