Question:
Okej jag fick en fråga från Amanda om polis och drickande/festande här och jag kände att hon har väntat länge nu så jag ska ge henne ett svar, förlåt att det tog forever men här kommer det.

Explorius sa till mig/alla andra utbytesstudenter att vi ska undvika fester med alkohol på grund av man vet inte riktigt vad som kan hända. Här är det olagligt att dricka under 21 även om de flesta gör det så kan man hamna i trouble. Om man är med i en sport på skolan och dom får reda på att man har druckit så kan man bli avstängd från matcher osv.. underage drinking here is a much bigger deal than in Sweden. Allting tas på större allvar och jag hade säkert fått någon slags varning om jag hade varit på den festen.. Den andra utbytesstudenten hade deltagit i ett matkrig vi hade på skolan för nån månad sen så han hade nog redan varningar och sånt, jag är inte riktigt insatt i hans sitiuation men jag kan gissa att det har något med det att göra också.. Okej, jag ska vara ärlig, jag har varit på fester med alkohol här men jag har alltid gått dit med folk jag litar på och personen som alltid har kört mig dit drack aldrig under festen och han tog mig alltid hem itid. Just beacause of that har jag inte direkt känt att det har varit så farligt för mig del.. så ni blivande utbytisar, om ni åker på fest åk ALLTID dit med nån ni litar på och som inte dricker under kvällen!
Polisen är alltid ute och kör under helgerna här, Think its an american thing... Men just under den kvällen med the Bonfire så fick jag faktiskt reda på att polisen var där ute för att leta efter en bil och dom bara sprang på festen men vad vet jag egentligen... 
okej, Hoppas det här var ett någorlunda logiskt svar iaf :-)

you stole my heart:


NYC Aug 2011.. I'll be back soon

Idag gjorde jag 3 av 6 finals. Failade på 2 av dom skulle jag tro...Honors Govenrnment, Digital Animation och Library Aid idag. Fitness, Current Events och English 12 imorgon. Har inga direkta finals i dom så det känns som om jag gick på helg idag! Galet skönt! Jag längtar till helgen och helgens planer.
På fredag ska jag och vsyster ha en tjejkväll för jag har inte sett henne på galet länge och hon har det lite jobbigt med andra saker så jag ska ta ut henne på mat och bio :-)
En kompis kommer hem från college ikväll också så jag ska försöka hinna se honom något innan han åker igen. Antagligen på lördag om min date blir inställd Hahah..

Ne nu orkar jag inte sitta här längre. Alldeles för lite tid kvar här för att sitta inne vid datorn. Hörs lovers!

you really got me bad:
Last weekend..

Grät igårnatt för jag kunde inte andas. Jag är galet förkyld right now och jag kan varken andas med näsan eller munnen. sådär smått kul eller hur? Stannade hemma från kyrkan idag, så jag tänkte passa på att skriva här och börja på min government essay that is due on Thursday.
Vi avlutar our second trimester nästa vecka, alltså börjar finals nu och sen är det bara en tri till innan sommaren är här och jag åker hem...

Fick reda på att Prom är om 7 veckor(!). En av de sakerna jag har sett fram emot när jag bestämde mig för att åka var att få uppleva prom. Tjejer som spenderar galet mycket pengar på klänning/hår/smink. En kille som plockar upp mig hemma och blir chockad när han ser hur vacker jag är. Alla kort som tas. Dansa tills fötterna gör ont. Ha en oförglömlig kväll helt enkelt.
Jag och Tracee ska till Boise om några veckor för att kolla på klänningar och jag har en bild i mitt huvud vad jag vill ha :-)


sillystring:

En kväll när jag och Tracee var uttråkade hemma. Vi åkte till skolan och målade och skrev på killarnas bilar som var iväg på match... Saker man gör i tonåren..

life:


En kväll med mina boys + babypowder på min kind.

En av mina favoritsaker att göra här att umgås med dom här två killarna. Dom får mig alltid att skratta och dom får mig alltid på bättre humör. Det kommer att bli galet jobbigt att lämna dom i maj...

canyon:


Last Saturday.

Förra lördagen tog Spencer med mig till the Canyon här. Även om vädret var sådär så var det sjukt vackert! Mamma och pappa, Jag ska visa er när ni kommer hit! Han är nog den som har tagit med mig till mest ställen här och det är jag evigt tacksam för...

all hearts day:


1. Pimpade min mobil med hjärtan. 2. Sweetheart candy. 3. Min finfina nalle + godis jag fick av en speciell.

Alla hjärtans dag igår! Hoppas ni alla hade en underbar dag och att ni kände all kärlek som faktiskt finns i världen, trots alla krig och annat skit.
Jag och Tracee gjorde små giftbags med godis som vi ville ge till de mindre populära och de esamma i skolan, de personerna som skulle uppskatta det mest. Vi gjorde det annonymt och vi gav dom till the office som sedan delade ut dom under dagen med massa andra presenter som folk ville ge till sina loved ones. Hela dagen såg man tjejer som gick runt med gigantiska nallar/rosor/choklad och man kunde verkligen känna kärleken på skolan, Underbar dag helt enkelt! Jag som inte alls trodde jag skulle få något, fick världens finaste nalle och massa kärlek...Jag är verkligen lyckigt lottad som har fått så underbara vänner och som får bo hos den här underbara familjen.
KÄRLEK TILL ER ALLA!

through my ipod:


Jag klippte och blonderade mitt hår. Världens bästa vsyster åkte med mig.


Idaho's solnedgång kan vara det bästa med det här stället.

Videogames med Spencer och Fernando.


English with Nick.


Basketball.


Me, Tracee, Kierstin, Hannah och Victoria åkte till killarna basketmatch i Blue&Gold. Hittade gamla kläder från Tracee bröder.Lemonade with Spencer.

Några av typ tusen bilder från min Ipod.

the stars lean down to kiss you:Hej! Tänkte bara kika in och säga att jag mår helt sjukt underbart och att jag aldrig vill åka hem! Jag har verkligen inte tid för bloggen (det är la en bra sak föresten). Jag är ute varje kväll och kommer inte hem förens 10 och då är jag helt slut och att blogga är kanske inte min första prioritet. Sorry!
Jag har bilder som ska upp här och frågor jag ska svara på. Jag ska göra några inlägg ikväll och förhoppningsvis mer imorgon.


valentine's day 2012:


turning tables:


Twin Falls saturday at sunset.

Tänkte bara berätta om en händelse som fick mig att inse hur lyckligt lottad jag egentligen är.
I lördags var det som sagt en Bonfire här och jag trodde det bara skulle vara en lite mysig sak som hände en lördagskväll no big deal. Killarna spelade match precis innan the bonfire och alla skulle åka ut efter matchen. När jag sitter där och kollar på matchen får jag en känsla, en känsla som säger mig att jag bara vill åka hem efteråt, se på en film och äta godis. Jag ville verkligen inte åka ut till Old Gooding (Där bonfire skulle vara), jag ville bara åka hem. Det konstiga är att varje helg sen jag kom har jag ALDRIG suttit inne på helgen, det har alltid funnits något att göra. Jag har aldrig velat sitta hemma en lördagskväll och inte göra något. Om ingen har bjudit med mig på något så ringer jag alltid någon och vi hittar på något. Denna lördag var anorlunda.. Så jag åkte hem, hyrde en film och åt mitt godis.
The bonfire spårade ur... Polisen kom och min kompis ska till court om tre veckor. Här måste man vara 21 för att dricka och jag vet att ingen som var där var 21.  Min kompis tänkte att om han var ärlig så kanske kunde han komma undan, men nej.. Så han ska till court om 3 veckor och antagligen så kommer han att få betala böter eller få samhällstjänst. Han blev dessutom avstängd från sitt brottningslag i en vecka.
Det hände värre saker.. Den andra utbytesstudenten här var också där. Han drack och när polisen kom gjorde han precis som alla andra, han sprang. Han ramlade och slog i sitt ansikte och fick åka till akuten. Han åker hem till Brasilien idag. Tänk om jag hade åkt dit? Jag vet att jag inte hade druckit med jag får inte ens vara på fester där alkohol finns. Tänk om jag hade haft min vanliga känsla? Tänk om jag hade varit där, vad hade jag gjort? Hade jag sprungit? Hade jag stannat och försökt att förklara mig? Jag vet att i vilket fall som helst så hade jag varit in big trouble with my hostparents.. Tänk vad en liten känsla kan förändra allt. Jag kan inte ens föreställa mig vad jag hade gjort om jag hade behövt åka hem...