the best day of my life:
Okej, HEJ!

Tänkte berätta om min prom som var förra lördagen aka The best day of my life.
Okej, jag vaknade runt 9 och vid 11 var jag på hårsalongen i Twin Falls där min stylist väntade på mig. Jag fick världens finaste håruppsätting och efter 90 minuter var jag påväg hem igen. Jag påbörjade min sminking (som jag hade tränat på i typ 2 veckor, hehe). Det turned out bättre än vad jag trodde så jag var nöjd.
När klockan var strax innan 3 gick jag ner för trappan och där satt Spencer och väntade på mig. Enligt min vmamma så blev han mållös när han såg mig.. Vi tog några kort ute i trädgården innan vi åkte hem till honom där vi skulle möta upp de andra paren. Där togs det milljoner bilder och mina fötter dog lite mer för varje minut som gick. Klackar asså.. Sen åkte vi till Twin Falls där en finfin middag väntade på oss. Galet god mat och underbart sällskap.
Vid 5 Åkte vi ner i the Canyon där vi tog mer bilder och bara umgicks och hade det galet mysigt. Vi var tillbaka i Wendell och till skolan vid 8 då vi skulle "presenteras" för familj och vänner.
Lisa Rosen escorted by Spencer Johnston sa dom och vi gick upp på scenen. Folk jubblade och dom tog kort. Sjukt kul och det kändes väldigt amerkanskt! Efter mingel och mer kort i lunchrummet åkte vi till dansen. Fint dekorerat och mysigt. Den första dansen var en Father/daughter & Mother/son dans så då satt jag och saknade min pappa... Haha ne men det var fint att se hur stolta alla föräldrar var över sina barn. Spencer och hans mamma är seriöst det gulligaste som finns! Två av mina närmsta vänner blev Prom King and Queen och det förtjänar dom verkligen! Han fick en krona och hon fick en tiara. They danced the first dance innan alla andra kom upp på dansglovet.
Efter dans, skatt, jubel, glädje, mat och dricka åkte vi på efterfest hos Kristin. Det var röda muggar som gällde och jag var lyckligare än nånsin. Efter mer skatt och glädje där så avslutades kvällen hemma hos Spencer innan jag kom hem strax efter 2.

Prom var BÄST! Jag kan leva om exakt den dagen hur många gånger som helst, helt utan ånger över något! Jag har aldrig mått bättre än vad jag gjorde den dagen jag älskar verkligen alla och allt här. Jag vet inte hur jag kommer att klara av att åka härifrån om 7 veckor...
Prom var en upplevelse jag aldrig kommer att få någon mer gång och jag är väldigt tacksam för att jag fick uppleva det. Tack Spencer som frågade mig och som fick mig att känna mig som en prinsessa hela dagen. Tack de underbara människorna som gjorde min kväll tusen gånger bättre. Tack mamma och pappa som gjorde allt det här möjligt för mig! Jag älskar er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0