wendell high school.



Jag lovade ett inlägg om skolan så jag får passa på nu för annars blir det aldrig av...

Okej. Skolan börjar 8.00 varje morgon. Runt kvart i 8 kommer Case och plockar upp mig.Tracee är i kyrkan redan klockan 7 varje morgon, och jag väljer att sova en timma extra istället. Ibland följer jag dock med.

Jag fick välja vilka kurser jag ville läsa (förutom Honor government och English 12) så jag tänkte: ja! jag väljer de lättaste kurserna som finns! Ett misstag...

Period 1: Honors Government med Mr. Hamilton. Ända riktiga klassen jag har under dagen. Vi skriver notes och får läxor. Skön klass som gör det kul på morgonen. Mr H är också en väldigt bra lärare så det är kul!

Period 2: Yearbook med Mr. Gunter. Slapp klass. Än så länge gör vi ingenting. Ibland går vi runt i skolan och tar blider. Oftast sitter jag dock vid datorn och spelar patient. Hoppas att vi snart kommer igång.

Period 3: Ceramics (Keramik) med Mr. Nebeker. Klassen är galen och jag har tråkigt. Dock har jag börjat komma in mer och mer i klassen nu. Keramik är verkligen inte min grej och den ska jag byta ut till nästa trimester(då vi byter schema, gör det tre gånger).

Period 4: English 12 med Ms. Smith. Honors och English är dom ändå klasserna jag har med bara seniors. Så går det när du väljer lätta klasser lisa... Eftersom alla seniors här har ett senior project (projektarbete) så jobbar dom för fullt med det. Jag däremot har inte det. Så därför sitter jag bara och skriver olika personliga uppsatser. Nu skriver jag tex om min roadtrip jag och min familj gjorde till Italien för några år sedan. Kul kurs med roliga människor.

Lunch: Sitter antingen med Tracee och hennes vänner eller med Case, Spencer, Luke och Nick typ...

Period 5: Digital Photo med Mr. Gunter. Just nu är det faktiskt lite svårt. Har fått ett frågepapper med ord jag inte riktigt förstår... Men klassen är kul och oftaste så går vi runt i skolan och tar kort.

Period 6: Computer Application med Mr. Gunter. Man lär sig att skriva på ett tagentbord... Jag tog den klassen för jag tänkte att det kunde vara lite slappt att avsluta dagen med det. nej, sjukt tråkigt och jag är seriöst den ända seniorn. Bara massa 14åringar som stöter på mig hela tiden..

Skolan ringer ut runt 15.07 kanske, vad vet jag? hahah.

Soccerpractice börjar 15.30 så jag går och byter om och springer ut på plan. Är där till typ 6. Case har footballpractice at the same time så han skjutsar hem mig.
Kommer hem runt 18.30. Umgås med familjen. Äter lite mat, Facebookar, kanske ser på någon film.
Går och lägger mig runt 22.30.

Det var min dag typ. Orkar inte gå igenom inlägget så jag ber om ursäkt för stavningsfel.

Pussspåerrrrrrr!

Kommentarer
Postat av: agnes

Det blev så att jag valde massa svåra kurser o tänkte, shit varför gjorde jag det.. Men har faktiskt blivit bra, bara de jag måste ta för organisationen (engelskan o historian) som suger.. har historia med freshmen och en lärare som känns som en amerikansk hitler. Men min svåraste klass är lätt min bästa. AP Psych!! mindre kul med alla timmar ajg lägger på läxor o annat plugg dock

2011-09-28 @ 04:01:36
URL: http://agneshastalavista.blogspot.com/
Postat av: Nadine

allt låter såsåå fint! jag vill skypa med dig snart! igår var det sjukt soligt i lilla alingsås & fan vad jag vill dricka ischai på trapporna med dig va?:D <3

2011-09-28 @ 16:33:45
URL: http://flattt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0